Teatterietiketti

Otathan huomioon muut katsojat tulemalla ajoissa teatterille, viimeistään 15 min. ennen esityksen alkua.

ULKO-OVET avaamme arkiaamuisin klo 9.30, klo 12, iltaisin klo 17 (klo 18 alkavaan esitykseen) tai 18 (klo 19 alkavaan esitykseen), viikonloppuisin klo 12, klo 14 tai klo 15.

Katsomon ovet avaamme 5 min. ennen esityksen alkua.

Ilmoitathan meille pyörätuolista, osaamme varata paikan etukäteen.

Katsomoomme mahtuu maksimissaan 130 katsojaa, meillä on nouseva katsomo, joten kaikkialta näkee hyvin. Ohjaamme isot ryhmät katsomoon ryhmä kerrallaan ja jos esitys on loppuunmyyty, täytämme paikat järjestyksessä.

Tarkasta etukäteen esitysten ikäsuositukset/-rajat.

Aulassa on naulakko ulkovaatteille, takit jätetään esityksen ajaksi naulakkoon ja jätäthän sinne myös reput ja eväät. Teatteriesityksen ajan voi vallan hyvin olla syömättä ja juomatta, elokuvat on aivan eri asia.

Esityksen (myös lavastuksen) kuvaaminen tai minkäänlainen tallentaminen ei ole sallittua tekijänoikeuslain mukaan.

Huolehdithan, että katsomoon mennessä matkapuhelimesi on kokonaan kiinni. Samoin kaikki pelit, tietokoneet ja soittimet. Laitteiden valot häiritsevät muita katsojia sekä näkyvät näyttelijöille lavalle. Laitteet voivat häiritä myös teatterin tekniikkaa.

Esitykseen SAA eläytyä, saa nauraa, itkeä, saa antaa väliaplodeja.

Kaverin kanssa keskusteleminen häiritsee muita katsojia sekä näyttelijöitä, annathan siis muille mahdollisuuden nauttia esityksestä.

Jos esityksessä on väliaika, pyydämme, että palaat väliajalta samalle paikalle, millä istuit ensimmäisessä näytöksessä. Paikan vaihtaminen tai vieminen joltain muulta aiheuttaa turhaa mielipahaa.

Esitys loppuu kiitoksiin eli silloin taputetaan, voidaan nousta seisomaan, jopa huutaa "bravo".

Nautinnollista teatteria, toivottaa Ahaa Teatterin väki!