Liput myynnissä TICKETMASTER- Suomessa

Ahaa Teatterin kautta voit myös varata liput sekä ryhmäliput, alennusliput ja lahjakorttiliput. Ovelle varatut liput on lunastettava viimeistään 30 min. ennen esityksen alkua, sen jälkeen ne myydään ovella mahdollisesti jonottaville katsojille. Ahaa Teatterin kautta varatut ryhmäliput voi lunastaa vain teatterista. Huomioithan, että meillä yksittäislipunmyynti on auki vain esityspäivinä.


Jokaisella katsomoon tulevalla on oltava lippu (myös vauvoilla, jos tuot vauvan mukanasi katsomoon). Pyydämme huomioimaan ikärajat ja ikäsuositukset.

Ovella myymme lippuja:

arkiaamuisin klo 9.30 - 9.50
iltaisin klo 17.00- 17.50 tai klo 18.00.- 18.50
viikonloppuisin klo 11- 11.50 tai klo 13 - 13.50

Liput

Ahaa Teatterin sekä Ticketmasterin kautta:
Betoniviidakko 22 €
Veden muisti 22 €

PERHELIPUT 4 hlöä, yksi käsittelykulu Betoniviidakko ja Veden muisti 82 € rajoitettu määrä, ilta- ja viikonloppuesityksiin VAIN TICKETMASTERISSA.

Lahjakortit, alennusliput, tarjousliput varaukset ja lunastus Ahaa Teatterista. Lunastusaika
on 7 vrk varauksesta, ellei toisin sovita.

Päiväkoti- ja koululaisryhmät arkisin:

Betoniviidakko 14 €/hlö
Veden muisti 15 €/hlö
-henkilökunta 1 hlöä/ryhmä ilmaiseksi, muut henkilökunnasta 3 €/hlö, muut
ryhmävarausta tehdessä mukana tulevat aikuiset maksavat normaalin lipunhinnan.
Myynti vain Ahaa Teatterista.

Varauksen varmistus 4 viikkoa ennen esitystä. Laskutuslisä 5 €. Tai lippujennouto etukäteen Ahaa Teatterista. Emme vaihda emmekä lunasta lippuja takaisin.

Kun teemme Ahaa Teatterissa varauksen Ticketmasterille, sieltä tulee teille varausvahvistus: ÄLÄ lue varausvahvistuksessa alhaalla olevia ohjeita, joissa neuvotaan, että liput pitää noutaa Ticketmasterin myyntipisteistä tai R-kioskeista. LIPPUJA EI VOI NOUTAA NIISTÄ. Tuo viesti on Ticketmasterin järjestelmän vakioviesti, emme pysty sitä muokkaamaan.

Tärkeintä varausvahvistuksessa on päivämäärä, johon mennessä ilmoitat meille tarkat määrät ja sitten lähetämme teille laskun (laskutuslisä 5 €) tai sovimme lippujennoudon etukäteen täältä meiltä Ahaa Teatterilta.

Kaikki maksavat meillä lipuista saman hinnan eli lastenlipun verran! Jokaisella katsomoon tulevalla on oltava lippu. Meillä ei ole ns. sylipaikkoja, sylissä saa toki pitää lasta, mutta jos tuot vauvan katsomoon, hänelläkin on oltava lippu. Meidän on turvallisuusmääräysten mukaan tiedettävä, kuinka monta katsojaa meillä on katsomossa.

Ticketmasterin myyntipisteissä voit lunastaa lipun myös kulttuuriseteleillä.

ESITYSKALENTERI - OSTA LIPPU

Luethan sivun HYVÄ TIETÄÄ

Lippujen toimitustavat ja -kulut
Otathan huomioon, että kulut ovat erilaiset eri paikoissa.

TICKETMASTERIN MYYNTIPISTEET löydät klikkaamalla linkkiä.


LIPPUJEN LUNASTUS TICKETMASTERISTA: Varausten lunastusaika on 7 päivää varauksesta. Voit lunastaa varatut lippusi myös R-kioskeista. Huomioi, että lunastusmaksu on R-kioskeissa kallein.

TAMPEREEN alueen lippukaupat

Ideapark Lempäälä, K-Citymarket Lielahti, K-Citymarket Nokia, K-Citymarket Pirkkala, K-Citymarket Turtola, K-Citymarket Ylöjärvi, Makuuni Satakunnankatu, Makuuni Sammonkatu, Makuuni Välimäenkatu Nokia, Sokos, Stockmann

Ryhmiä pyydämme saapumaan teatterille viimeistään 15 min. ennen esityksen alkua, kiitos!

Ryhmälippuja (yli 30 hlöä) ja lippuja omaan myyntiin voit tiedustella Ahaa Teatterista. Ryhmälippujen hinnat normaalilipunhinnoista, ei koske päiväkoti- ja koululaislippujen hintoja arkisin päivänäytöksiin!

TIEDUSTELUT JA RYHMÄLIPUT

teatterisihteeri Pia Hakala
puh. 050 3737 918 arkisin klo 9- 15.30 sekä tuntia ennen esityksen alkua
050 3045052 arkisin klo 9 - 15.30, ei viikonloppuisin
e-mail: etunimi.sukunimi@ahaateatteri.com


Koska lippumme myydään Ticketmasterin kautta, löydät rekisteriselosteen linkin kautta:

TIETOSUOJA/REKISTERIseloste