Hyvä tietää:


Katsomoomme mahtuu 120 - 130 katsojaa, nouseva katsomo, joten kaikkialta näkee hyvin.

Tarkasta etukäteen esitysten ikäsuositukset/-rajoitukset.

Kaikilla katsomoon tulevilla oltava pääsylippu. Meillä ei ole ns. sylipaikkoja, sylissä saa toki pitää lasta, mutta jos tuot vauvan katsomoon, hänelläkin on oltava lippu. Meidän on turvallisuusmääräysten mukaan tiedettävä, kuinka monta katsojaa meillä on katsomossa.

Suosittelemme hankkimaan liput etukäteen. Kannattaa soittaa etukäteen lipputilanne, jos jättää lipun ostamisen ovimyyntiin.

Meillä lipunhinta on lastenlipunhinta, joten aikuiset, eläkeläiset, työttömät yms pääsevät katsomoon lastenlipulla.

Huomiothan, ettei meillä ole omaa lipunmyyntiä aulassamme joka päivä. Ryhmien liput voi lunastaa etukäteen sovittuna aikana.

Lipunmyynnin ovet avaamme arkisin aamupäivisin 30 min. sekä iltasin ja viikonloppuisin tunti ennen esityksen alkua. Ovimyyntimme sulkeutuu 10 min ennen esityksen alkua: arkiaamuisin klo 9.30 - 9.50, iltaisin klo 17.00- 17.50, klo 18- 18.50 sekä viikonloppuisin klo 12 - 12.50 ja 14 - 14.50.

Maksuvälineinä käy käteinen, pankki- ja luottokortit.

KULTTUURISETELEILLÄ ei meillä valitettavasti pysty maksamaan. Ticketmasterin myyntipisteissä voit lunastaa oman lippusi kulttuurisetelillä.

Saavuthan ajoissa paikalle, esitys alkaa ilmoitettuna aikana.

Ryhmiä pyydämme saapumaan teatterille viimeistään 15 min. ennen esityksen alkua, kiitos!

Katsomon ovet avaamme 5 min. ennen esityksen alkua.

Ilmoitathan meille pyörätuolista, osaamme varata paikan etukäteen.

Esityksen, näyttelijöiden ja lavasteiden esityksen aikana sekä ennen ja jälkeen esityksen kuvaaminen tai minkäänlainen tallentaminen ei ole sallittua tekijänoikeuslain mukaan.

Huolehdithan, että katsomoon mennessä matkapuhelimesi on kokonaan kiinni.

Jos esityksessä on väliaika, pyydämme, että palaat väliajalta samalle paikalle, millä istuit ensimmäisessä näytöksessä. Paikan vaihtaminen tai vieminen joltain muulta aiheuttaa turhaa mielipahaa.

Otathan huomioon tullessasi, että paikalla voi olla hajusteherkkiä henkilöitä! Yhä useammat ihmiset oireilevat hajusteista ja erilaisista tuoksuista. Haju- ja partavedet aiheuttavat eniten voimakkaita oireita.

Iloista teatterielämystä!


Koska lippumme myydään Ticketmasterin kautta, löydät rekisteriselosteen linkin kautta:

TIETOSUOJA/REKISTERIseloste