Hyvä tietää:

Tarkasta etukäteen esitysten ikäsuositukset/-rajoitukset.

Kaikilla katsomoon tulevilla oltava pääsylippu. Meillä ei ole ns. sylipaikkoja, sylissä saa toki pitää lasta, mutta jos tuot vauvan katsomoon, hänelläkin on oltava lippu. Meidän on turvallisuusmääräysten mukaan tiedettävä, kuinka monta katsojaa meillä on katsomossa.

Suosittelemme hankkimaan liput etukäteen. Kannattaa soittaa etukäteen lipputilanne, jos jättää lipun ostamisen ovimyyntiin.

Meillä lipunhinta on lastenlipunhinta, joten aikuiset, eläkeläiset, työttömät yms pääsevät katsomoon lastenlipulla.

Huomiothan, ettei meillä ole omaa lipunmyyntiä aulassamme joka päivä. Ryhmien liput voi lunastaa etukäteen sovittuna aikana.

Lipunmyynnin ovet avaamme 30 min. ennen esityksen alkua. Ovimyyntimme sulkeutuu 5 min ennen esityksen alkua.

Maksuvälineinä käy käteinen, pankki- ja luottokortit.

KULTTUURISETELEILLÄ ei meillä valitettavasti pysty maksamaan. Ticketmasterin myyntipisteissä voit lunastaa oman lippusi kulttuurisetelillä.

Saavuthan ajoissa paikalle, esitys alkaa ilmoitettuna aikana. Henkilökunnalla on oikeus olla päästämästä myöhästyneitä asiakkaita katsomoon kesken esityksen.

Ryhmiä pyydämme saapumaan teatterille viimeistään 15 min. ennen esityksen alkua, kiitos!

Katsomon ovet avaamme 20 min. ennen esityksen alkua.

Ilmoitathan meille pyörätuolista, osaamme varata paikan etukäteen.

Esityksen, näyttelijöiden ja lavasteiden esityksen aikana sekä esityksen kuvaaminen tai minkäänlainen tallentaminen ei ole sallittua tekijänoikeuslain mukaan. Loppukiitoksista saat ottaa kuvan. Muista merkitä Ahaa Teatteri, jos jaat kuvia somessa, kiitos.

Huolehdithan, että katsomoon mennessä matkapuhelimesi on kokonaan kiinni.

Otathan huomioon tullessasi, että paikalla voi olla hajusteherkkiä henkilöitä! Yhä useammat ihmiset oireilevat hajusteista ja erilaisista tuoksuista. Haju- ja partavedet aiheuttavat eniten voimakkaita oireita.

Iloista teatterielämystä!


Koska lippumme myydään Ticketmasterin kautta, löydät rekisteriselosteen linkin kautta:

TIETOSUOJA/REKISTERIseloste