TURVALLISESTI AHAA TEATTERIIN

Noudatamme viranomaisten turvallisuussuosituksia sekä Suomen Teatterit ry:n kansallista yleisöturvallisuusohjeistusta.

Noudatamme viranomaisten ohjeistusta myös kasvomaskien käytöstä. Käytä kasvomaskia teatterissamme aina, kun se on mahdollista. Henkilökuntamme käyttää hengityssuojaimia tai kasvovisiireitä asiakaspalvelussa.


Vain terveenä teatteriin

Jos olet sairas, et saa tulla teatteriin. Voit vaihtaa lippusi myöhempään ajankohtaan. Henkilökunnallamme on oikeus estää sairaana pääsyn teatteriin.

Kun tulet teatteriin sisälle, desinfioit kätesi heti ovella tai peset kätesi saippualla wc-tiloissa.

Yskimis- ja aivastusohjeet ovat sinulle selkeät jo etukäteen. Noudatat niitä aina.


Lipunmyynti

Katsomoomme myydään vain osa normaalimäärästä katsomopaikkoja varmistaaksemme turvavälit jokaiselle. Suosittelemme ostamaan liput etukäteen netistä www.ticketmaster.fi puh. 0600 10 800 (0,98 €/min+pvm) tai Ticketmasterin myyntipisteistä.

Lipunmyyntimme on auki vain 30 min ennen esityksen alkua. Pyydämme käyttämään pankki- tai luottokorttia. Tietenkin käytät asioidessasi käsidesiä ja huomioit turvavälit. Me puolestamme desinfioimme kosketuspintoja ohjeiden mukaan.

Kahvio ei tänä syksynä ole auki.

Liput tarkastamme jo ulko-ovella.Aulassa ja katsomossa

Katsomopaikkoja on alle puolet käytettävissä olevista paikoista eli 60 paikkaa. Normaalisti katsomoon mahtuisi 130 katsojaa.

Pyrimme siihen, että aulatiloissa ei tule tungosta.

Huolehdit turvaväleistä! Wc-tiloihin voi mennä vain yksi kerrallaan.

Emme halaa emmekä kättele toisiamme.

Päällysvaatteet saat poikkeuksellisesti ottaa mukaan katsomoon. Takit laitetaan viereiselle tyhjälle penkille. Älä ota turhia tavaroita mukaasi teatteriin (ostoksia, isoja laukkuja yms.)


Ryhmät: Ryhmille annetaan etukäteen saapumisaika teatteriin.
Aulaan pääsee vain ryhmä kerrallaan ja ryhmä ohjataan yksi kerrallaan katsomoon
turvavälit huomioon ottaen. Opettaja/ryhmänvetäjä on vastuussa omasta
ryhmästään.


Avaamme katsomon ovet viimeistään 20 min ennen esityksen alkua.

Meillä ei ole paikkalippuja, joten henkilökuntamme ohjaa sinut paikallesi katsomoon. Paikkaa et saa vaihtaa missään tilanteessa. Ruokakunnat (perheet) otamme huomioon paikoille ohjatessamme ja pidämme huolen riittävästä turvaetäisyydestä muihin katsojiin.

Esityksen jälkeen


Henkilökuntamme ohjaa sinut turvavälit huomioon ottaen pois katsomosta. Poistut teatterista suorinta mahdollista reittiä. Esityksen jälkeen ei jäädä tervehtimään näyttelijöitä tai seurustelemaan ystävien kanssa. WC-tiloja saa toki käyttää.Yhteystiedot


Yhteystietosi on meille tärkeitä. Pidä huoli lippuja ostaessasi etenkin netistä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Viranomaisilla pitää olla mahdollisuus jäljittää mahdolliset tartuntaketjut. Noudatamme henkilötietolakia ja sitoudumme viranomaisohjeisiin tartuntaketjun jäljittämisessä.Ryhmien vetäjillä täytyy olla ryhmänsä kaikkien jäsenten yhteystiedot ja ne ovat tarvittaessa viranomaisten saatavilla.


Kiitos, kun huolehdit meidän kaikkien yhteisestä turvallisuudesta!